Doeken en kleuren

Uitgebreid assortiment kleuren en doeken

Roma heeft zowel voor de standaard screens als de zipSCREENS een uitgebreid assortiment aan kleurmogelijkheden en doeken. 

DOEKEN EN KLEURMOGELIJKHEDEN

Roma colorcollectie

Roma heeft zowel voor de standaard screens als de zipSCREENS een uitgebreid assortiment aan kleurmogelijkheden en doeken. Het dikke geëxtrudeerde materiaal waarvan de kast, geleider en onderlijst zijn vervaardigd zijn standaard leverbaar in maar liefst 209 Ralkleuren standaard. Ook hebben wij heel veel kleuren standaard van collega zonwering en kozijnen bedrijven, zodat wij met hun perfect samen kunnen werken. Denk daarbij aan Weinor, Schuco enz.

Screendoeken worden geproduceerd bij erkende doekleveranciers en vervolgens door Roma geassembleerd en eventueel voorzien van de Rits t.b.v. de zipSCREEN variant. U heeft de keuze uit meer dan 140 patronen en kleuren. De screendoeken worden vervaardigd van Glasvezeldoek Sergé of polyesterdoek, Soltis86, Soltis92 of Soltis93. Bij het zipSCREEN is eventueel ook een verduisterend screendoek mogelijk. Het zogenaamde Soltis B92 doek. Het perfecte doek voor een zipSCREEN is Sergé. Wij hebben dit verschillende uitvoeringen namelijk: 1, 5 en 10 % openingsfactor. Om het aantal lasnaden te beperken en zo ook het snijverlies hebben Sergé in heel veel verschillende rolbreedten, in de veel gebruikte kleuren, tot 3500 mm toe.

Op de onderstaande afbeeldingen ziet u links het polyesterdoek van de Soltis86 serie, rechts een aantal patronen van glasvezeldoek.


 

In elk doek zit een verschil in de eigenschappen denk aan: doorzicht van zowel buiten naar binnen als binnen naar buiten, lichtdoorlaatbaarheid, reflectie van zonlicht en absorptie van warmte. Laat u daarom altijd goed informeren door de specialist om te kijken welk doek het meest geschikt is. Natuurlijk moet u niet vergeten welk screendoek u mooi vindt.

 

 

glasvezeldoek structuursoltis86 structuur

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in en selecteer een straal om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!