Elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken zijn een makkelijke en effectieve vorm van beveiliging, verduistering en zonwering. Op Zonwering.nl vindt u meerdere soorten rolluiken die elektrisch bediend kunnen worden. Met slechts een druk op de knop houdt u de warmte van de zon buiten en zorgt u ervoor dat het zonlicht niet in uw ogen schijnt binnenshuis. Onze dealers hebben voor ieder huis de perfecte oplossing om zonlicht buiten te houden. De perfecte elektrische rolluiken vindt u dus altijd op Zonwering.nl!

De mogelijkheden voor elektrische rolluiken bij Zonwering.nl

Elektrische rolluiken zijn niet alleen uiterst handig om zonlicht buiten te houden, maar hebben daarnaast nog een hoop andere voordelen. Wanneer we in de zomer weer tropische temperaturen bereiken, kunt u de rolluiken ook dicht houden of voor een klein deel openen om een hoop warmte buiten te houden. Hierdoor blijft de temperatuur binnenshuis aangenaam. Verder helpen elektrische rolluiken in de winter juist om de warmte binnen te houden en laat het minder kou naar binnen. Hierdoor hoeft u de verwarming niet meteen zo hoog te zetten en bespaart u meteen op uw energiekosten. Een win-win-situatie dus!

Maar dat zijn niet de enige voordelen van een rolluik die elektrisch te bedienen is. Met de elektrische bediening kunt u ook makkelijk van een afstand de rolluiken laten zakken. Een voordeel van elektrische rolluiken ten opzichte van rolluiken die u handmatig moet bedienen, is dat ze minder snel slijten. Wanneer rolluiken te hard handmatig worden opgetrokken, kan de optrekband slijten en kunnen eindstoppen of inlooptrechters afbreken. Dit is bij elektrische rolluiken dus niet het geval. En als dat nog niet genoeg is, zijn ze ook nog eens zeer veilig en niet makkelijk open te breken.

Onze elektrische rolluiken zijn op meerdere manieren te gebruiken. U kunt ze zo instellen dat ze omhooggaan wanneer het regent en omlaaggaan wanneer de zon fel gaat schijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om ze via een app op uw smartphone te bedienen.
 

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken, ook wel opbouwrolluiken genoemd, hebben wij in twee varianten. Het P-systeem is de meest voorkomende variant in Nederland en België. De P-rolluiken van Roma onderscheiden zich van soortgelijke rolluiken op de markt door de hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is er ook nog een XP-systeem van voorzetrolluiken die elektrisch bediend kunnen worden. Dit is een speciale variant met extra voordelen. Zo kan er bij dit systeem bijvoorbeeld ook een insectenhor, of zonne-energiesysteem geïntegreerd worden.
 

Inbouwrolluiken

Een zeer mooie vorm van zonwering is een inbouwrolluik. Inbouwrolluiken worden in de gevel geïntegreerd en daardoor mooi weggewerkt, met als resultaat een strakke en nette uitstraling. Het is het perfecte alternatief voor andere rolluiken wanneer u zich stoort aan de kast van rolluiken die aan de buitenkant hangt. De uitdaging is, om rolluiken te integreren, zonder afbreuk te doen aan de isolatiewaarde van een woning, maar deze juist te verbeteren. Door het rolluik op het kozijn te plaatsen, kan er namelijk een koudebrug ontstaan. Inbouwrolluiken worden meestal geplaatst in een nieuwbouwwoning. Het is zaak deze wens tijdig bij de architect kenbaar te maken. Hij kan de afmetingen van de kozijnen en de opbouw van de muur afstemmen op het type inbouwrolluik wat hierin het beste past. De inbouwrolluiken van Zonwering.nl bieden hier de perfecte oplossing. Zowel isolatie als vochthuishouding is tot in detail geregeld. De architect wordt door onze experts met tekeningen en inbouwdetails kundig ondersteund.
 

Wat kost een elektrisch rolluik?

Elektrische rolluiken zijn de perfecte vorm van zonwering. Maar wat kost een elektrisch rolluik? De kosten hiervan zijn afhankelijk van een aantal punten, zoals het soort rolluik waar u voor kiest, de afmetingen, kleurstelling en de manier waarop u het rolluik wilt bedienen. Bent u geïnteresseerd in handige elektrische rolluiken van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan bij een verkooppunt bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder!

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in en selecteer een straal om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!