Puro RS

PURO inbouwrolluiken is een nieuwbouwsysteem met 5 verschillende kastmaten, deze kast wordt op het kozijn gemonteerd en kan in één bewerking worden gemonteerd. De aansluiting tussen kozijn en rolluik is optimaal waardoor de isolatiewaarden van het geheel perfect zijn. Het systeem is multifunctioneel, een rolhor kan worden geintegreerd maar ook worden nageleverd.

 

De onderdelen van kunststof (PVC-H) worden uit hoogwaardig materiaal gemaakt en hebben dezelfde kleur. De UV bestendigheid en slagvastheid is sterk verbeterd. Dit kunststof is niet giftig en is recyclebaar, brandklasse B1, moeilijk ontvlambaar.

 

Het basismateriaal van de kast is van PUR-hardschuim (Polyurethan). PUR garandeert buitengewoon goede geluid en warmte isolatie-eigenschappen en een gering gewicht. PUR rot niet, schimmelt niet en is reukvrij. Als extra is de binnenzijde met een stabiele schaal van PVC uitgevoerd. Deze schaal voorkomt ook dat insecten of ongedierte het schuim aantasten. Een éénvoudige reiniging van de binnenzijde is hierdoor ook een feit.

 

Het buitenoppervlak heeft een noppenstructuur zodat de cementhechting zonder enige voorbehandeling optimaal is. Het stuckprofiel binnen zowel als buiten is met het PU en de binnenschaal verbonden en vormt een stabiel geheel.

De voordelen

Het Puro rolluik wordt compleet met het venster geleverd en gemonteerd. Dat betekent voor u: 

  • Voor u als klant betekend dat pure tijdwinst daar kozijn en rolluik in één handeling wordt gemonteerd.
  • Éénvoudig te plaatsen ook zonder rollaag.
  • Een hoogwaardig systeem dat op elk kozijn past en zich ook in elke kleur laat aanpassen. 

Verdere voordelen:

  • Kan zowel binnen als buiten met een stucklaag worden af gewerkt.
  • Perfecte geluiddempingswaarden.
  • Isolatiewaarden van een zeer hoog niveau.
  • Integreerbaar rolhor, ook na-leverbaar.

Puro kleuren

Uitvoering aluminium (buitenkant kast, geleiders en onderlijst):
De natuur doet het ons voor: Kleuren zijn signalen, presentatie, oriëntatie en communicatie. Er is vrijwel niemand die niet door een fleurige vlinder, een bonte weide of een regenboog wordt gefascineerd.

 

Er zijn ontelbare kleurvarianten. Hoe kan men zich hier in onderscheiden. Wij maken u het een stuk makkelijker: In de ROMA ColorCollection hebben wij voor u 350 attractieve kleuren samengesteld. Alle kleuren zijn bruikbaar op de gevel, lichtecht en weersstabiel.

 

U heeft een hele speciale wens of een hele speciale kleur in gedachten. Naar wens zijn alle bruikbare kleurtinten van RAL en NCS mogelijk. Dat zijn ongeveer een duizend gedefinieerde kleuren. Veel plezier bij het uitzoeken van uw kleur.