Screens voor buiten: bekijk alle mogelijkheden en voordelen
Blog 14/5/2021

Screens voor buiten: bekijk alle mogelijkheden en voordelen

Bent u op zoek naar screens voor buiten? Op het gebied van screens zijn er tal van mogelijkheden. Naast de standaard screens en zipscreens zijn er ook diverse mogelijkheden in afmetingen, cassettes, doek en onderlijsten. Bekijk direct alle mogelijkheden en voordelen van buiten screens.

Screens voor de ramen buiten

Screens voor de ramen buiten voorkomen dat uw huis in de woon- of slaapkamer aanvoelt als een sauna. De zonwering screens zorgen voor optimale zonwering en voldoende verkoeling in uw kamer. Zo voelt uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel! Daarnaast geeft het ook insecten geen kans, want zodra het scherm naar beneden is biedt het perfecte insectenwering, omdat het doek zorgt voor volledige afsluiting van het raam.

Buiten screens: verduisterend & windvast

Screens hebben verschillende belangrijke voordelen voor u én uw woning of overkapping. Zo bieden screens de mogelijkheid om uw huis naar eigen wens te verduisteren. Houdt hier ook rekening mee bij de keuze van de kleur van uw zonwering. Een donkerkleurig scherm zal namelijk veel minder zonlicht doorlaten dan een scherm met een lichte kleur. Een bijkomend voordeel van screendoeken is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar dat voorbijgangers niet naar binnen kijken. Naast zonwering profiteert u dus ook van een stukje extra privacy.

Nog een belangrijk voordeel van buiten screens is dat u geen rekening hoeft te houden met het omhoog halen van uw screen wanneer het weer omslaat. Door de rits geleiders is een screen erg windvast. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld markiezen! Het systeem is voorzien van een rits die aan de zijkanten vast komt te zitten in een geleider. Hierdoor blijft het doek mooi strak en kan het zware windbelasting doorstaan.

Screens elektrisch of handmatig

Naast de verschillen in doek en afmeting, is het van belang een keuze te maken in een elektrische screen of handmatig. Bij elektrische screens heeft u de mogelijkheid uit een motor met schakelaar of afstandsbediening. Verder is het ook mogelijk om te kiezen voor bediening door middel van een slingerstang. Deze kunt u desgewenst links of rechts  uitvoeren.

Gratis offerte aanvragen?

Voor de beste prijs is het slim om de prijzen van de aanbieders te vergelijken. Vraag daarom vrijblijvend en gratis een offerte op via ons offerte aanvraag formulier. Het aanvragen van offertes gaat heel eenvoudig en snel. Na het invullen van een aantal gegevens heeft u vaak al snel een reactie terug van een betrouwbare zonwering specialist bij u in de buurt. Blijf tijdens de warme zomerdagen dan ook niet te lang zitten in de warme woonkamer, maar geniet van een aangenaam koele ruimte met uw gloednieuwe screens.

Bekijk hier de laatste buitenzonwering trends voor 2018!

 

Onze partners