De winnaars van de Zonwering.nl actie
Blog 14/5/2021

De winnaars van de Zonwering.nl actie

Dit jaar werd door Zonwering.nl vele prijzen verloot, met als hoofdprijs een gloednieuwe Peugeot 107, 3x één Ipad en 75 x één vakantie bij Hof van Saksen en LandalGreenParks.

De hoofdprijs is dit jaar gewonnen door de Fam. Ten Velde uit Rijen via de Firma Aarts

De trotste winnaar de heer ten Velde werd ontvangen met een bakje koffie bij Roma Benelux aan de Campagneweg 9 te Zevenbergen.

De Peugeot 107 werd eind 2013 net voor de kerst uitgereikt door de Directeur van Roma Benelux Dhr. Van Osta. De Blijde winnaars gaven aan nog nooit een eigen nieuwe auto gekocht te hebben en waren aangenaam verrast met het nieuws een geheel nieuwe auto te hebben gewonnen met hun aankoop bij één van de zonwering.nl dealers

Over het gehele jaar worden er naast de hoofdprijs, 3 x een IPad verloot
De eerste IPad is gewonnen door de Fam. Van der Made via de Firma Vitrona Naaldwijk. De IPad werd uitgereikt in Naaldwijk en werd overhandigt met een mooie bos bloemen.

De tweede trekking voor de IPad vond plaats op 8 juli. De gelukkige winnaar hiervan is geworden de Fam. Verburg via de zonwering.nl dealer De Spiegel. Deze prijs is uitgereikt bij de firma gelegen in Maarssen.

De derde trotse winnaar van de IPad en tevens de laatste winnaar is gewonnen door de Fam. Hersmis uit ’S-Gravenzande. De Winnaars zijn thuis verrast met hun prijs.

De vakanties van Hof van Saksen en LandalGreenParks worden door elke zonwering.nl dealer zelf bekend gemaakt.

Zonwering.nl wensen de winnaars veel plezier met de prijzen die gewonnen zijn.

Onze partners