Project buitenjaloezieën

We kunnen de Alustore kostengunstig leveren en ook bij grote aantallen, kan een montageteam deze uitvoering ook snel monteren. De kwaliteit in gebruik is van de Alustore gelijk aan de Raffstore en Modulo. De geleiding en de uitvoering van de lamel zijn immers identiek. Wel willen wij graag het gebruik van vlakke lamellen alleen daar toepassen, waar het echt niet anders kan.

Vlakke lamellen

Bij vlakke lamellen gaat het om een minimale pakkethoogte. Dat moeten we het diepgetrokken textbandgat achter wegen laten. Hierdoor stapelt de lamel compacter, maar is de levensduur van de textband beperkter. Ook heeft de touwladder door de scherpe randen van de vlakke lamel vaak binnen de verwachte levensduur het vaak zwaar.

Als de vlakke lamel vaak met veel wind wordt gebruikt, kan deze scherpe lamelranden krijgen en is vervanging van het hele pakket noodzakkelijk, daar vernieuwing van de ladderbanden niet meer mogelijk is. Het nieuwe ladderband wordt bij het assembleren met de bestaande oude lamellen direct weer door gesneden. Goedkoop in aanschaf en later extra kosten! Zo gaat het vaak met kwaliteit.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in en selecteer een straal om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Bekijk onze referenties

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!